Heissan taas pitkästä aikaa, nyt täytyy kertoa, että kaikki pennut on löytäny omat rakastavat kodit. ympäri Suomen maata lähti, Olli-poika Kajaaniin asti, Rico-poika Lohjalle, Remu-poika Toijalaan, Elli-tyttö Kylmäkoskelle ja Ruska-tyttö Keravalle. Ihania palautteita tullu lähtijöistä, kuinka hienosti onkaan menny jo vaikka ovat vielä niin pieniä. Huomenna torstaina Ninjan ja Eddien pentuset ovat jo 10 viikon ikäisiä ja kovasti kohta ekoille rokotuksille pääsemässä. Mielenkiinnolla seuraan näiden nenien kehitystä!

Mutta niin, meidän Sissin piti mennä tänään leikkaukseen eli sterilisaatioon, MUTTA johan se nyt taas alko hormoniensa kanssa leikkimään ja ilmeisesti juoksuja ettimään loppuvuodelle. eli myöhästyttiin taas. Se on yhtä paha ko maatiaiskisssa kun leikkauttaa pitäis niin katoaa pariks päivää. meillä ei onneks kadota =D mutta tää oli jo toinen kerta kun ketuiks meni sen osalta hommat. noh seuraavien juoksujen jälkeen oon kyllä hereillä asian tiimoilta että ollaan ajoissa muttei liian(ettei nyt valeraskaus jää päälle joka todennäkösesti on tulossa niinkun muinakin kertoina..)ei voi sanoo kun että ..kele tämän kanssa. Se on sitä elämää ja sen kanssa on elettävä.

Niin joo ja eilen oltiin tyttöjen kans neuvolassa, 5kk ja 2vee, hienosti oli neidit kasvanu ja vanhempi osas koota palapelit ja hyppiä tasajalkaa, potkia palloo ja mitähän vielä niin no puhumisesta ei parane sanoo mitään, sen se hoitaa kyllä liiankin hyvin jo =D nuorempihan osaa jo ryömiä ja kääntyy sekä että mahalleen että selälleen. ja ettii myös sitä konttausasentookin. =) reippaita tyttöjä kaiken puolen siis. miinuksena nuoremman rokotuksista noussu kuume illalla ja yöllä sitä hikoiltiin yhdessä tai no ite siitä kyljestä missä neiti kikotti uniaan. vieläkin tuntuu vähän lämpöö olevan että siltäkin osalta meni tän päivän suunnitelmat mönkään.

Mutta päivitelläänpä taas jokusen päivän päästä kuulumisia kun ollaan reissun päältä kotiuduttu ;)


Tässä viimeiset halit vanhemmalta tytöltä Ricolle ennen kuin poika lähti omaan kotiin!