Päätinpä sitten näin yötuimaan ottaa ja kokeilla blogin kirjottamista. Tässä on tullu jo niin monena yönä touhuttua kaikkee aivan muuta kun ois pitäny, eli nukkua. Syynä on yksinkertaisesti yksi lempiharrastuksista, leipominen tai lähinnä tuo taitaa noissa kakkuhommissa pyöriä. eli pieni kakku/keksi rojekti sunnuntaiksi tuli alkuviikosta. no kolmena yönä on tullu vasta kahen aikoihin mentyä yläkertaan nuorempi neiti kainalossa, mutta sekin ilo jääny vähäiseksi. Tuommonen inasen vajaa 5kk ikänen on niin I-H-A-N-A-S-S-A iässä, kun opitaan liikkumaan ja höpötteleen jne.Totta kai sitä pitää toteuttaa itteensä varsinkin näin äidin iloksi keskellä parhaimpia unia(siis äidin) eli kellon ollessa neljä tai vajaa kuus. kiva kiitos hei.

mutta joo, sain haasteeksi ekan kerran tehdä sokerimassasta tennarit, ja kieltämättä onnistuin aika hyvin ekakertalaiseksi. Sain heti toisen kyselyn, josko tekisin eräälle ystävälle tennarit poikansa synttärikakkuun, ja tottahan toki teen, oli sen sen verran näpräämistä että mieli lepäsi(aivot oli ainakin narikassa sillon). suunnittelin jo että vois käydä jossain kurssilla ottaan vähä lisäoppia noitten koristeiden tekoon. Näin muuten itseoppineena youtubenkin kautta on hyvä huudella laugh .Ehkä joku päivä, ehkä!

mieli lepää, mutta kermavaahto ei. tai siis joo, lepää se pakastimessa ja toivon että se on yhteistyökykystä massaa kohta, jotta pääsis oikeesti jo nukkumaan. tässä on hyvä kuunnella eteiseen kun nuorempi neiti heiluu ja lelu helisee rattaissa. ja toivoo sormet ristissä että nukuttaa myös niin kauan että saan pursotettua kermat kakun ympärille, niin ei tartte aamusta enää mitään tehdä.

Koiratkin on hyvin rauhassa, myös noi viis sittiäistä. Meillä on siis viisi russelin pentua vielä ainakin parisen viikkoa, kolme niistä jo on varattu ja kaksi etsisi vielä rakastavaa kotiaan. toivotaan nyt ettei tarttis alkaa ressaan et mihin niitä hukkais..

Kuvassa ne ensimmäiset tennarit laatuaan näistä hyppysistä!

Tennarit 13.10.2012