Jepujee , alkuviikosta tulla tupsahti kysymys että onnistuisko tehdä Barbapapa kakku viikonlopuksi. no tottahan toki se onnistuu kun vaan isiltä kysytään vähä aikaa;) ei vaan, kyllä nuo onnistuu melko hyvin jo lasten kans kolmistaankin, kunhan varaa tarpeeksi aikaa kaikkeen siinä ohella. Eli loihdin sweetsixteen kakun, oman kasvattini ja sijotusnartun omistajan tyttärelle syntymäpäiväkakun. No vähän tuli mutkia matkaan eikä saatu papa-kakkua vaan tehtiinkin Barbapoju kakku.Sisälmyksiä on valkosuklaa ja tummasuklaamousset ja normi sokerikakkupohja. Päällä sokerimassaa. haaste tämäkin kun piti tehdä n. 15hlö mutta onneksi ratkasut tuli äkkiä päähän ;) kyllähän tuota kyseltiin että miten mulla on aikaa ja viitseliäisyyttä tehdä moista mutta jotenkin sitä vaan oikeesti mieli lepää kun saa touhuta ja uppoutua tekemään sitä mistä tykkää ja vaikka ei onnistuskaan heti niin kokeillaan uudestaan. Eli vielä kerran onnea Melina syntymäpäiväsi johdosta!

Tässä sitten vastapainoksi kermakakku,meidän äiskä täyttää tässä kuussa 60.vuotta niin piti vähä etukäteen juhlistaa. tästä tehtiin nyt sitte ihan peruskakku, eli välissä oli mansikkahilloo,banaania,persikkaa ja päärynää sekä kerma/vaniljavaahdon sekotus. reunat on koripunosta ja päälle vaan sutastu kermat, koristeena sokerimassa joulutähtiä.
Alempana vielä lähempi kuva joulutähdistä joita askartelin ekaa kertaa. pari pienempää meni siskon tekemään rommirusinasuklaakakun päälle.Tänään oltiin kaikki syömässä porukoilla, syystä että ne lähtee 15. päivä thaikkulandiaan viettään niitä kuuskymppisiä ja tulee sitte uuden vuoden aaton aattona takas. et hei hei vaan ja tollaset reissut on ihan ala-arvosia ;D ai miten niin kateellinen? Oltiin siis syömässä joulusapuskaa ihan olan takaa ja todettiin että vajaa 2.5kg kinkku ei todellakaan riitä meijän jengille. meitähän on siis syöjiä 10 aikuista ja toiset 10 kakaraa jotka syö, Tarua kun ei vielä lasketa siihen joukkoon(tissillä kun ja omat suolattomat pöperöt)Hiukan meinas kyllä olla tunkua kun miettii tota poppoota 79 neliöiseen kolmioon kerralla. Mutta selvittiin siitäkin taas pitkästä aikaa kunnialla ja ilman kovin suuria mölyjä. Mukavaa oli ja ihanaa että äiti ja iskä jaksaa meitä ruokkia <3 (vaikka kyllä sitä taitaa molemilla olla hermot piukeella toisinaan meistä aikuisista ja penskoista XD )

Iltasella käytiin sitte vielä kattomassa Ideaparkin kuus vee pirskeitten ilotulitusta ja ainakin taika huuteli kovasti että paukkuu ja kato mummi kato vaari, onko punasta! jep oli komee tulitus. tökki muuten vähä lähteminen ip;n parkista kun siellä liikenneympyrän jälkeen joku törttö oli ajanu toisen hanuriin kii että siihen tyssäs se eteneminen..joo vanhaa tietä kotia mutta sekin kesti että sinne pääsi ees=D nyt alkaa oleen suht raukee olo, olo kun käytiin saunassa koko porukka ja nyt iltapalaksi läskipannua ala iso muru <3 sit esikoinen unille ja ite kattoon jotain ohjelmia mitä on rästissä ja sit unille. toivotaan että unet ei keskeydy niinkun viime yönä. en ees kerinny nukahtaan kun tuo nuorimmainen ökäs mun puolelle sänkyä niin että oli kokonaan märkä lakana just selän kohdalta ja sitte höpötteli niin kovaan ääneen että luovutin ja kello oli puoli kaks kun taisin nukahtaa neiti kainalossa sohvalle. ja seuraava herätys oli kun taika herää kuuden maissa kauheeseen huutoon, no minä kampeen ylös kun havahduin siihen(tuo isähän nyt ei taas kuullu mitään vaikka viereisessä huoneessa oli..) käytin tytön pissalla ja vein omaan sänkyyn, nukahti mut tunnin päästä taas uudestaan huuto ja kohta kuuntelen kun kipittää rappusia alas tähti tyyny kainalossa ja tulee mun viereen ja sanoo että äitin kainaloon <3 siihen se mönki ja nukku vielä tunnin. eli unet jäi vähiin mutta tunti sohvalla niin että molemmat lapset oli vieressä ja ite tosiaan keskellä <3

Kettu kuittaa tällä erää.

BTW SITÄ LUNTA ON TULLUT NIIN PALJON ETTÄ HELPOTTAA TÄÄ KURAPASKAKELIT ja lattioitten pesut tassun jäljistä siis.! jep, mieluummin talvi kun kurakelit..=D

Tässä meidän tontut toivottelee kaikille tyypeille tonttumaista joulua!
Taru 6kk ja Taika 2v