hyvää syntymäpäivää rakas tyttäreni. Sinä synnyit 11.11.2010 hieman ennen kuutta illalla. ja mitä nyt, no Taika täytti viikko sitte jo 2.v. Mihin hittoon tää aika oikeesti juoksee?vastahan se synty?tai saatikka oppi ryömiin ja siitä konttaan ja käveleen?nyt puhua palpattaa vähä liikaakin toisinaan ;) mutta joo niin se menee aika etiäpäin ja nyt ollaan tässä. Taika 2 vuotta, Taru ens viikolla jo puoli vuotta. huh sanon minä.
Alempana on kuva Taikan synttärikakusta täällä kotona, kun juhlittiin kavereiden kesken ja tätien sekä mummin ja vaarin kera. Taika sai paljon kivoja lahjoja, muunmuassa muovailuvahaa(jota tuli kyllä riittävästi ainakin äiskän mielestä ;D) sit tuli yks angry bird, karkkia, Nalle Puh Elokuva ja Ihaa pehmokin tulla tupsahti neidille ja mikä parasta keppihevonen ja näitä tuli oikein kaksin kappalein(ei onneksi ollu samanlaisia;) <3



Viime viikonloppuna tai oikeestaan siis perjantaina lähettiin pohjoseen vähä mummulaan ja kattoon Matti-vaaria, niin kun Taika ite koko viikon höpötti. Perjantaina siis lähdettiin ja tiistaina palailtiin iltasella kotiin. Tuohon vkl mahtui siis automatkailua rapia 900km ja lauantaina tupareita äitin ja isin viihtyessä ja sunnuntaina isänpäivää ja Taikan virallista synttäripäivää juhlien. Maanantaina käytiin kyläilemässä äiskän sukulaisilla ja Taika ja Taru pääsi ihmetteleen Annin(4v) ja Emmin(1v) elämää. Siellä nähtiin niin koira,kissa,pupu,lampaita,kanoja, kukkoja ja ankkoja. Niin ja toisessa paikkaa nähtiin lehmiä ja kolmen päivän ikäinen vasikka ja todella puhtaan valkonen vasikka <3. TIistaina kun lähdettin kotiin niin startattiin ennen puoltapäivää isomummin(89v) ruokapöydän kautta ja ajettiin Tuuriin, tätä ennen tosin Taika ehti pissata housuun(ok, meijän moka koska ei ehditty pysähtyyn vaikka tyttö ilmotti että pissalle. ja joo kyllä sitä ois voinu tienvarteen mutta tämä meidän tyttö on niin sivistyny ettei se pissaa tienvarteen ;D)